Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν είναι ώρα για λόγια και υποσχέσεις”

“Δεν είναι ώρα για λόγια και υποσχέσεις”

jamel mclean olympiakos panathinaikos 2

Ο Ολυμπαικός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και υπέστη τη δεύτερη του ήττα στη διοργάνωση. Ο παίκτης των “ερυθρολεύκων”, Τζαμέλ ΜακΛιν, ανέφερε ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα για λόγια και δηλώσεις και ότι δεν χάθηκε τίποτα ακόμη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Η εβδομάδα δεν κύλησε όπως θα θέλαμε… Την Κυριακή που πέρασε καταφέραμε να κερδίσουμε τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ήταν μια πολύ σημαντική επικράτηση, γιατί μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι , όμως, είναι τον Φεβρουάριο για αυτό και το αφήσαμε γρήγορα πίσω μας και εστιάσαμε στον ευρωπαϊκό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, αλλά δεν καταφέραμε να βγάλουμε στο παρκέ όλα όσα κάναμε στις προπονήσεις. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην επίθεση.

Αυτό το αποτέλεσμα μας στενοχώρησε διπλά… Και αυτό το λέω γιατί ένας επιπλέον λόγος που θέλαμε τη νίκη ήταν για τους φιλάθλους μας που γέμισαν ασφυκτικά το ΣΕΦ και δημιούργησαν πραγματικά εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Δεν θα πρέπει, όμως, να απογοητευόμαστε… Είναι νωρίς ακόμη. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Επιβάλλεται να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα.

Το έχουμε πει πως η φετινή χρονιά μοιάζει με Μαραθώνιο και δεν υπάρχει χρόνος να “κολλάς” σε ένα παιχνίδι. Ναι μεν θα δούμε τί δεν πήγε καλά στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον στο μυαλό μας είναι το Ρέθυμνο, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και αυτό ακριβώς θα κάνουμε.

Σκέφτηκα αν θα πρέπει να στείλω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας τους οποίους έχουμε ανάγκη και χρειαζόμαστε πάντα στο πλευρό μας, Όμως, στην πραγματικότητα δεν είναι η κατάλληλη ώρα για λόγια και υποσχέσεις. Για το μόνο που μπορώ να τους διαβεβαιώσω είναι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τους στόχους του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…