Κεντρική Διεθνή “Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις καμιά ελληνική ομάδα στην έδρα της”

“Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις καμιά ελληνική ομάδα στην έδρα της”

markovic

Η Τενερίφη είναι πανέτοιμη για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο Νέναντ Μάρκοβιτς δήλωσε πως η ελληνική ομάδα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, ενώ ανέφερε ακόμη πως ο όμιλος τους είναι αρκετά δύσκολος και χρειάζεται σοβαρότητα για να προκριθείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Ισπανών:

Για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις: “Είναι λίγο πιο δύσκολα τα εκτός έδρας παιχνίδια για εμάς. Από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ξεκινάμε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Μετά έχουμε Σαραγόσα, Σαλόν και Ομπραντόιρο. Ξέρουμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη αύριο. Σήμερα δεν κάναμε προπόνηση, λόγω του ταξιδιού, αλλά προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες”.

Για τις αλλαγές το καλοκαίρι: “Έχουμε μια βάση από πέρσι. Χάσαμε τον Γκριγκόνις, τον Ντούρνεκαμπ, τον Μπόγρη, αλλά τους έχουμε αντικαταστήσει και έχουμε καλό ρόστερ. Φέτος η διοργάνωση είναι πολύ δύσκολη γιατί όλοι θέλουν τον τίτλο και το ένα εκατομμύριο ευρώ που είναι το χρηματικό έπαθλο.

Πάντα η ΑCB είναι δύσκολη και τα παιχνίδια εκεί είναι απαιτητικά ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Είναι καινούργιο περιβάλλον και για μένα και προσπαθώ να προσαρμοστώ στη νοοτροπία της χώρας και της ομάδας”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Είναι στο 1-3 στον όμιλο ως τώρα αλλά έχει καλό ρόστερ. Ξέρω τον προπονητή, ξέρω τους περισσότερους παίκτες, γιατί έχω συνεργαστεί μαζί τους. Εχω δει όλα τα παιχνίδια του, έχει ποιότητα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις καμιά ελληνική ομάδα στην έδρα της και το ίδιο ισχύει και με τον ΠΑΟΚ”.

Για τον όμιλο: “Νομίζω ότι είναι ένας αρκετά δύσκολος όμιλος. Υπάρχει ανάλογη ποιότητα, καλές ομάδες, είναι και ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτές. Κάθε εκτός έδρας νίκη είναι πολύ σημαντική, κερδίσαμε στην Γκαζιαντέπ και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και αύριο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…