Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν ήμασταν έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι”

“Δεν ήμασταν έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι”

ioannis papapetrou olympiacos barcelona

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που προσπάθησε στην τελευταία περίοδο να μαζέψει τα πράγματα για τον Ολυμπιακός, ανέφερε μετά το ματς ότι οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά δεν ήταν έτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, σημείωσε ότι πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούν στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Δεν ήμασταν έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι. Ψυχολογικά χάσαμε τις περισσότερες μάχες στα ριμπάουντ, αλλά και περισσότερα λάθη από ασίστ που είχαμε στο παιχνίδι. Ήταν θέμα ετοιμότητας. Όταν μπαίνεις έτσι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι”.

Για τα θετικά του αγώνα: “Πρέπει να πεισμώσουμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να μην θέλουμε να δείξουμε ξανά τέτοια εικόνα Από εκεί και πέρα και για τον κόσμο να μην ξαναδείξουμε τέτοια εμφάνιση. Από εκεί και πέρα θα δούμε και τα λάθη μας”.

Για τη συνέχεια: “Είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Ούτε τις νίκες πανηγυρίζουμε, ούτε μένουμε στις ήττες. Δεν πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το παιχνίδι”.

Για τα πολλά λάθη: “Ήταν πολύ κακή εμφάνιση. Θα έχουμε μερικές μέρες μετά το παιχνίδι με τον Άρη για να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τα λάθη μας όλοι μαζί”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Αυτό το παιχνίδι είναι μετά τον Άρη. Επικεντρωνόμαστε εκεί για την ώρα. Είναι πολύ σημαντικό γιατί χάσαμε το παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα είναι σημαντικό να κάνουμε μια νίκη στην Euroleague“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …