Κεντρική Διεθνή “Δεν έχουν κατέβει από τον Άρη”

“Δεν έχουν κατέβει από τον Άρη”

sergio scariolo

Η Ισπανία θα συμμετέχει στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου χωρίς τους ΝΒAers και τους παίκτες της Ευρωλίγκας με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να υπερασπίζεται τις επιλογές του.

Η ισπανική ομοσπονδία έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα τις τελικές επιλογές των 16 διεθνών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, στην οποία δεν περιλαμβάνονται παίκτες της Euroleague και του  ΝBA.

Παρόλο που η Ισπανία είχε προαναγγείλει ότι θα καλέσει παίκτες από τις ομάδες της Ευρωλίγκας και μέσα σε αυτά τα ονόματα ήταν τα εξής:Βίκτορ ΚλαβέρΠιέρ ΟριόλαΠάου Ρίμπας (Μπαρτσελόνα), Ρούντι Φερντάνεθ (Ρεάλ), Σαν ΕμετέριοΤζοάν ΣάστρεΓκιγιέμ Βίβες (Βαλένθια), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (ΤΣΣΚΑ), Ιλμάνε Ντιόπ (Μπασκόνια) και Αλμπέρτο Ντίαθ (Μάλαγα) εν τέλει φάνηκε  ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε .Έτσι λοιπόν, οι φούριας ρόχας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Σλοβενία χωρίς να έχουν στις τάξεις τους παίκτες από την Euroleague με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να κάνει τις εξής δηλώσεις:«Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης και της δυσκολίας. Αν όμως σκεφτόμαστε μόνο τα εμπόδια, δεν θα τερματίσουμε ποτέ σε αυτή τη διαδρομή. Θέλουμε να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ και να σκοράρουμε στο τρανζίσιον αντί να περιμένουμε τον αντίπαλό μας» ενώ πρόσθεσε «Τα παιδιά που βρίσκονται μαζί μας έχουν εμπειρία από αγώνες υψηλού επιπέδου με τις ομάδες μας. Έχουν επιτυχίες με τις ομάδες τους. Δεν έχουν κατέβει από τον Άρη»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…