Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χάνει τον καλύτερο “δημιουργό” του…

Χάνει τον καλύτερο “δημιουργό” του…

antonis koniaris paok

Aπό ατυχία σε ατυχία ο Αντώνης Κόνιαρης… Πριν το ματς Κυπέλλου με τον Άρη, είχε υποστεί διάστρεμμα με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να στερηθεί των υπηρεσιών του στους πρώτους αγώνες της σεζόν ενώ όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα (27/11), ο νεαρός υπέστη κάκωση και διάταση των μαλακών μορίων της δεξιάς άρθρωσης του ώμου, με την ασπρόμαυρη ΚΑΕ να ενημερώνει πως ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής “θα λείψει από τα πρώτα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την επανέναρξη της STOIXIMAN.GR Basket League και του Basketball Champions League”.

Το “αγκάθι” της απουσίας του Κόνιαρη είναι πολύ μεγάλο… Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα νούμερα. Ο νεαρός αποτελεί τον καλύτερο “δημιουργό” του ΠΑΟΚ έχοντας την πρωτιά στις ασίστ τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League. Στη Basket League έχει 22 ασίστ και δεύτερος είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης με 21. Να σημειωθεί πως στο πρωτάθλημα ο Κόνιαρης λόγω του τραυματισμού (διάστρεμμα) που είχε πριν την έναρξη της σεζόν, έπαιξε σε τέσσερα ματς από το σύνολο των έξι αγώνων που θα μπορούσε να αγωνιστεί, αν δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού.

Επίσης, στο Champions League ο νεαρός έχει 20 ασίστ και δεύτερος του ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι ο Κατσίβελης με 15. Όσον αφορά τους ευρωπαϊκούς αγώνες, ο νεαρός έχει παίξει σε πέντε, από το σύνολο των έξι αγώνων που έγιναν (ο δεύτερος στον τομέα των ασίστ, ο Κατσίβελης, έχει έξι ματς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League). Όπως γίνεται αντιληπτό, με το απρόοπτο που υπήρξε με τον Κόνιαρη, ο ΠΑΟΚ θα χάσει το επόμενο διάστημα ένα σημαντικό “εργαλείο” του…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…