Κεντρική Ασίστ Shadow Αρπαγή και με τον νόμο

Αρπαγή και με τον νόμο

Kap Agia Paraskevi

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Η Κύμη προσπάθησε να υφαρπάξει τον Δημήτρη Μαργέλη, παίκτη που ανήκει στην Αγία Παρασκευή, δίχως να έχει τη σύμφωνη γνώμη του σωματείου. Και παρότι τα δύο σωματεία είχαν έρθει σε επαφή το καλοκαίρι, οι “νησιώτες” θεώρησαν καλό να προσπεράσουν την ΚΑΠ, ώστε να γλιτώσουν και κάποια χρήματα. Ως εδώ η ιστορία έχει περιορισμένο ενδιαφέρον, από εδώ και πέρα αρχίζουν τα καλύτερα.

Η Κύμη προσπάθησε να πάρει τον παίκτη μέσω ΑΣΕΑΔ. Δικαίωμα της. Μόνο που η υπόθεση εκδικάστηκε ΧΩΡΙΣ να κληθεί η Αγία Παρασκευή! Το γεγονός από μόνο του είναι σκανδαλώδες και δημιουργεί ζήτημα ως προς τη λειτουργία και την αξιοπιστία του Ανωτάτου Συμβουλίου.

Η Αγία Παρασκευή κατέθεσε προσφυγή, έχοντας πειστήρια που αποδεικνύουν τη μη κλήση, οπότε πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία. Ταυτόχρονα πρέπει να μας εξηγήσουν από το ΑΣΕΑΔ πώς γίνεται να μην καλείται ο έχων έννομο συμφέρον. Πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες μέσα στο Συμβούλιο.

Στο 2017 αρπαγές παικτών ΔΕΝ γίνονται. Είναι παλιές πρακτικές, άλλων εποχών κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ΒΕΒΑΙΩΣ ο παίκτης πρέπει να πάει εκεί που θέλει, αλλά μέσα από νόμιμες διαδικασίες, δίχως… σκριν από το ΑΣΕΑΔ, που ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι αδέκαστο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

BCL: Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη πεντάδα

Με «ελληνικό αέρα» το Top5 του BCL. Διπλή ελληνική εκπροσώπηση υπήρξε στην καλύτερη πεντάδ…