Κεντρική NBA Αποβλήθηκε για πρώτη φορά ο ΛεΜπρόν! (vid)
NBA

Αποβλήθηκε για πρώτη φορά ο ΛεΜπρόν! (vid)

lebron james 1

Μπορεί να χρειάστηκαν 1082 παιχνίδια για να συμβεί αυτό αλλά πλέον είναι γεγονός. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο χθεσινό ματς των Κλίβελαντ Καβαλίερς εναντίον των Μαϊάμι Χιτ, εξαιτίας ενός μπαράζ πολύ έντονων διαμαρτυριών στον διαιτητή, Κέιν Φιτζέρλαντ.

Ειδικότερα, ο ΛεΜπρόν έκανε drive προς το καλάθι αλλά έχασε το λέι-απ, με τον Τζέιμς Τζόνσον να του χτυπά το χέρι. Οι διαιτητές δεν σφύριξαν την παράβαση, κάτι που έκανε τον “βασιλιά” έξαλλο. Με πολύ αγριεμένο ύφος κινήθηκε προς το μέρος του ρέφερι, ο οποίος τον απέβαλλε, δίχως, μάλιστα, να τον χρεώσει με δεύτερη τεχνική ποινή!

“Αμέσως μετά το no-call γύρισε και έδωσε γροθιά στον αέρα προς το μέρος μου. Έπειτα, με πλησίασε επιθετικά και μου απηύθυνε αρκετές χυδαιότητες μες στο αυτί μου. Αποβλήθηκε μετά την πρώτη τεχνική ποινή”, ήταν οι δηλώσεις του διαιτητή, ο οποίος φρόντισε να διευκρινίσει ότι δεν είχε υπάρξει κάτι περισσότερο μεταξύ αυτού και του Τζέιμς πριν από το περιστατικό αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι εκείνο το σημείο, οι Καβαλίερς προηγούνταν με 93-70, 2 λεπτά πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου, με τον ΛεΜπρόν να έχει 21 πόντους, 12 ριμπάουντ κι 6 ασίστ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…