Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Αποθέωσε τον δουλευταρά Μαργαρίτη ο ΠΑΟΚ (pic)

Αποθέωσε τον δουλευταρά Μαργαρίτη ο ΠΑΟΚ (pic)

margaritis

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μπορεί να πέρασε τα 30 του χρόνια ώστε να βρεθεί για πρώτη φορά στις τάξεις της Εθνικής ομάδας και ο ΠΑΟΚ μέσω μία δημοσίευσης στο instagram μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον έμπειρο φόργουορντ και ανέφερε πως η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η επιμονή τον οδήγησαν εδώ που έχει φτάσει.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο “Δικέφαλος” στο instagram:

“Ποτέ δεν είναι αργά. Και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μας απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή, πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να πετύχεις. Η πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ομάδα μπάσκετ ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Πρωτίστως με την ουσιαστική παρουσία του, η οποία -εμείς στον ΠΑΟΚ γνωρίζουμε πολύ καλά πως- δεν αποτυπώνεται πάντα σε αριθμούς”.

O Mαργαρίτης και το… μέλλον

Ο Μαργαρίτης αποτελεί… αγαπημένο παιδί των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Γενικότερα στάζουν μέλι για τον Ελληνα φόργουορντ και είναι πιθανό οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του να ξεκινήσουν πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Το συμβόλαιο του Μαργαρίτη τελειώνει το καλοκαίρι του 2018.

Ποτέ δεν είναι αργά. Και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μας απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή, πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να πετύχεις. Η πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ομάδα μπάσκετ ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Πρωτίστως με την ουσιαστική παρουσία του, η οποία -εμείς στον ΠΑΟΚ γνωρίζουμε πολύ καλά πως- δεν αποτυπώνεται πάντα σε αριθμούς. 🇬🇷👏👏⚪️⚫️ #captain #pamepaok #paokfamily #paok #paokbc #margaritis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…