Κεντρική NBA Απόλυτο σημείο αναφοράς ο Όλντριτζ (vid)
NBA

Απόλυτο σημείο αναφοράς ο Όλντριτζ (vid)

lamarcus aldridge spurs

Ελλείψει του Κούαι Λέοναρντ και με την υπόθεση της επιστροφής του να αποτελεί “μυστήριο”, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ έχει “αρπάξει” τα ηνία των Σαν Αντόνιο Σπερς, με τον 32χρονο φόργουορντ να οδηγεί τα “σπιρούνια” στη νίκη επί του Ντάλας με 97-91.

Οι Σπερς δυσκολεύτηκαν κάμποσο από τους σκληροτράχηλους και καλοδουλεμένους, ελέω Ρικ Καρλάιλ, Μάβερικς αλλά η πολύ μέτρια ποιότητα του ρόστερ των αντιπάλων δεν τους επέτρεψε να μείνουν ανταγωνιστικοί.

Όσον αφορά τον Όλντριτζ, ο σταρ των Σπερς είχε 32 πόντους με 12/21 σουτ και 8/10 βολές ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής. Παίρνοντας τις κατάλληλες θέσεις στο ποστ, κατάφερε να σκοράρει σε πολλαπλές περιστάσεις, με τους συμπαίκτες του να “καθαρίζουν” την πλευρά, ώστε να παίξει στην “απομόνωση” ανενόχλητος.

Ο Όλντριτζ έχει την ιδιότητα να σκοράρει στο παιχνίδι με πλάτη, γυρίζοντας κι από τους δύο ώμους ενώ, το step-back αλλά και το turnaround σουτ μοιάζουν ασταμάτητα. Αν προσθέσει κανείς στο “μείγμα” και τα σουτ μέσης απόστασης μετά το πικ-εν-ποπ, τότε μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της εμφάνισής του.

Τα highlights του Όλντριτζ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…