Κεντρική Διεθνή Απογοητευμένος από την Μπαρτσελόνα ο Κούρουκς

Απογοητευμένος από την Μπαρτσελόνα ο Κούρουκς

rodions kurucs

Ο Ρόντιονς Κούρουκς λογίζεται ως ένα εξαιρετικό ταλέντο, με τον 19χρονο Λετονό να έχει τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια, χάρη στην αθλητικότητα, το σουτ και την ευελιξία του στις θέσεις των φόργουορντ. Παρ’όλα αυτά, η Μπαρτσελόνα δεν του έχει δώσει τις ευκαιρίες που του αναλογούν, με τον ίδιο να δηλώνει απογοητευμένος.

“Είμαι λίγο απογοητευμένος επειδή πέρυσι η Μπαρτσελόνα μου είχε υποσχεθεί ότι θα παίζω 10-15 λεπτά στο πρωτάθλημα. Ήθελα να παίζω περισσότερο”, τόνισε ο Κούρουκς σε λετονικό μέσο, με αφορμή την κλήση του στην εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ, πάντως, αφήνει ανοικτή μια “χαραμάδα” αισιοδοξίας, καθώς θα θεωρείται γηγενής από τον Δεκέμβριο, με δεδομένο ότι βρίσκεται από τα 16 του στη χώρα και θα κλείσει 3 χρόνια παρουσίας εκεί: “Υπάρχει όμως κανονισμός στην Ισπανία που αναφέρει ότι πρέπει να έχεις στην 12άδα 4 Ισπανούς και υπάρχουν ήδη οι Ρίμπας, Ναβάρο, Κλαβέρ και Οριόλα. Από τον Δεκέμβριο όμως θα θεωρούμαι γηγενής παίκτης. Θα είμαι ο 5ος στην σειρά κι ο Ναβάρο ή κάποιος άλλος θα μπορεί να ξεκουραστεί”.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Κούρουκς έχει δώσει το παρών σε 4 ματς της 2ης ομάδας της Μπαρτσελόνα, παρότι προπονείται με την 1η, έχοντας 7.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…