Κεντρική Διεθνή “Από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους ο Γιασικεβίτσιους”

“Από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους ο Γιασικεβίτσιους”

kevin pangos zalgiris

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κέβιν Πάνγκος για τον προπονητή της Ζαλγκίρις Κάουνας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο γκαρντ της λιθουανικής ομάδας εγκαινίασε το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, αποθεώνοντας τον κόουτς “Σάρας”, ο οποίος έχει δώσει μια νέα διάσταση στο παιχνίδι της ομάδας με τις καινοτόμες ιδέες του.

“Ο κόουτς Σάρας είναι ένας από τους κορυφαίους πλέι-μέικερ όλων των εποχών στην Ευρώπη. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις για αυτόν”, τόνισε αρχικά ο Πάνγκος, ο οποίος συνέχισε λέγοντας; “Ο καθένας μπορεί να πει πόσο έξυπνος είναι και πόσο μεγάλο είναι το μπασκετικό του IQ. Είμαι πολύ τυχερός που μαθαίνω από κάποιον τόσο επιτυχημένο κι έμπειρο. Προσπαθώ να μάθω ό,τι μπορώ και να γίνω καλύτερος παίκτης”.

Ακόμη, ο Πάνγκος μίλησε και για τον χαρακτήρα του “Σάρας”: “Καμιά φορά αστειεύεται αλλά αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, δεν αστειεύεται. Τα πάντα εξαρτώνται από το τι κάνουμε, καθώς η νίκη είναι η πρώτη προτεραιότητα για εκείνον. Είναι από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…