Κεντρική Β' Εθνική Από την Ελευσίνα στη Νότια Κορέα

Από την Ελευσίνα στη Νότια Κορέα

Ο Πανελευσινιακός τίμησε το ολυμπιακό ιδεώδες, με τον Δημοσθένη Αβραμίδη να εκπροσωπεί την ομάδα, συνοδεύοντας την Ολυμπιακή Φλόγα στην αναχώρησή της προς την Αθήνα.

Η ανακοίνωση:
“Μετά από χρόνια η Φλόγα του Ολυμπιακού Πνεύματος της Ειρήνης, της Φιλίας και της Αδελφοποίησης έφτασε και στην Ελευσίνα. Ξεκινώντας από την Αρχαία Ολυμπία κι ακολουθώντας μία διαδρομή σε όλη την Ελλάδα τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 ήρθε να φωτίσει τη νέα Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα του Πολιτισμού πριν καταλήξει στην PyeongChang της Νοτίου Κορέας για την έναρξη των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Με μία σεμνή τελετή, γεμάτη συμβολισμούς, με παρουσία των επισήμων και πλήθος κόσμου, κυρίως νέους, η Ελευσίνα τίμησε το Ολυμπιακό Ιδεώδες. Μαζί και ο Πανελευσινιακός, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον αρχηγό της ομάδας καλαθοσφαίρισης Δημοσθένη Αβραμίδη. Μαζί με τους υπόλοιπους κορυφαίους αθλητές της πόλης, ο Δημοσθένης συνόδεψε την Ολυμπιακή Φλόγα στην αναχώρησή της προς την Αθήνα. Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του κ. Γιάννη Καλυμνάκη. Δείτε, ΕΔΩ, πλούσιο φωτογραφικό υλικό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Αποχώρησε η XBA απο το πρωτάθλημα

Η Πανδημία δημιούργησε πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε πολλ…