Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ανθ’ ημών οι Γουλιμήδες

Ανθ’ ημών οι Γουλιμήδες

gondas spyros koromilas ilias

Όλος ο μηχανισμός έχει πέσει για να φαγωθεί ο Σπύρος Γκόντας, επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει την κυριαρχία της ΕΟΚ, επειδή εναντιώθηκε στα “θέλω” του “πατερούλη“, επειδή ζήτησε να υπάρξει νομιμότητα στον ΣΕΔΚΑ. Έτσι, πριν από λίγες ώρες, μια παρασύναξη, ένα “κακέκτυποΔ.Σ., το οποίο δεν είχε καμία εξουσιοδότηση, την ώρα που ο πρόεδρος του αθηναϊκού συνδέσμου σφύριζε στο εξωτερικό, αποφάσισε να τον… καθαιρέσει!

Όχι ότι έχει νομική βάση, καθώς δεν συγκλήθηκε σύννομα το Δ.Σ., καθώς δεν υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία, καθώς δεν καλύπτεται από καμία νομική λογική κι αντίληψη, όμως αυτό ήθελε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κι αυτό του πρόσφεραν οι… πρόθυμοι.

Πρόεδρος ο Στέφανος Παπαθανασίου κι από κοντά ο Γιώργος Ορφανός. Ανθ’ ημών οι Γουλιμήδες, δηλαδή, ένα 100% παράνομο Διοικητικό Συμβούλιο, που στόχο έχει να σταματήσει τον Σπύρο Γκόντα από τη διεκδίκηση των χρημάτων των διαιτητών, από το να επιβάλλει τη νομιμότητα και να μην πατούν σε δύο βάρκες ο Θοδωρής Βιδάλης κι ο Κώστας Τεφτίκης, από το να πάψει ο ΣΕΔΚΑ να αποτελεί από ραγιάδες.

Βεβαίως, τώρα αρχίζουν όλα, καθώς όχι μόνο δεν πρόκειται να καθίσει στ’ αυγά του ο Γκόντας, αλλά θα συνεχίσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, να ξεβρομίσει τον χώρο από τους Γουλιμήδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…