Κεντρική Β' Εθνική Ανανέωσε την συνεργασία με χορηγό ο Πανερυθραϊκός

Ανανέωσε την συνεργασία με χορηγό ο Πανερυθραϊκός

panerithraikos

Μαζί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουν ο Πανερυθραϊκός και η εταιρία Navarino, που στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας, ενώ ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας και ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία-“κολοσσό” Navarino, η οποία θα είναι για 5η συνεχόμενη χρονιά Πρεσβευτής του Συλλόγου μας.

Η Navarino συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα αφενός την αμέριστη στήριξή της στο τμήμα Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού μας, αφετέρου την αγάπη της για τον Αθλητισμό γενικότερα.

Η συνεργασία του Πανερυθραϊκού με την εταιρεία Navarino αποτελεί τιμή για τον Σύλλογό μας και την ευχαριστούμε θερμά για την ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ προσφορά της! Ευχόμαστε να βρίσκεται στο πλευρό μας για πολλά ακόμη χρόνια…”.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ Navarino:
“H Navarino είναι από τους πλέον πρωτοπόρους παρόχους δορυφορικών Τηλεπικοινωνιών στο χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η εταιρία, εκτός από τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες μέσω δορυφορικών δικτύων με παγκόσμια κάλυψη, έχει αναπτύξει και δικά της καινοτόμα προϊόντα, τα προϊόντα Infinity που εξειδικεύονται στη βελτιστοποίηση και την κεντρική διαχείριση της σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω δορυφόρου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …