Κεντρική NBA Ανακούφιση με Πορζίνγκις στους Νικς (vid)
NBA

Ανακούφιση με Πορζίνγκις στους Νικς (vid)

kristaps porzingis

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις είναι το Α και το Ω στον οργανισμό των Νιου Γιορκ Νικς, ο παίκτης-ορόσημο, γύρω από τον οποίο “χτίζεται” η νέα εποχή στο Μεγάλο Μήλο. Στο 2ο λεπτό του χθεσινού αγώνα εναντίον των Χιτ, όμως, οι πάντες έπιασαν την καρδιά τους.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης, ο Πορζίνγκις έτρεξε για να πιάσει την μπάλα, προκειμένου να διασφαλίσει την κατοχή της ομάδας του. Ο Τζάστις Γουίνσλοου, όμως, ερχόταν με την ίδια φόρα, με αποτέλεσμα να πατήσει πολύ δυνατά τον αστράγαλο του Λετονού σούπερ-σταρ.

Ο Πορζίνγκις πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια χάρη στη βοήθεια των συμπαικτών του, με τα πράγματα να μοιάζουν πολύ άσχημα, βάσει της πρώτης εικόνας.

Στη συνέχεια, όμως, επήλθε ανακούφιση. Ο Πορζίνγκις υποβλήθηκε σε ακτινογραφία στον αστράγαλο αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είχε υποστεί κάποιον τραυματισμό, όντας μάλιστα διαθέσιμος να επιστρέψει στο ματς!

Το προπονητικό επιτελείο, όμως, αποφάσισε να προφυλάξει τον απόλυτο σούπερ-σταρ της ομάδας, δίχως να ληφθεί το παραμικρό ρίσκο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…