Κεντρική Γ' Εθνική Ανακοίνωσε Σκαραφίγκα

Ανακοίνωσε Σκαραφίγκα

skarafigas

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Σκαραφίγκα ανακοίνωσε η Ακράτα. Ο έμπειρος τεχνικός διαδέχθηκε τον Παναγιώτη Ζωντό στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, έπειτα από το κακό ξεκίνημα της στον πρώτο ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής. Το eBasket.gr σας είχε ενημερώσει για την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Ακράτας, πριν από λίγες ώρες.

Η ανακοίνωση:
“Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή μπάσκετ κ. Γιώργο Σκαραφίγκα. Ο κ. Σκαραφίγκας έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες των μεγάλων κατηγοριών με πιο χαρακτηριστική την επτάχρονη συνεργασία του με την ομάδα του Πανελευσινιακού που τον οδήγησε από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία (2008-2009) έως την Α1 Κατηγορία (2012-2015) όπου και τη διατήρησε για 3 χρόνια, μέχρι την παραίτησή του. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας έχει αγωνιστεί σαν καλαθοσφαιριστής με τα χρώματα της Νήαρ Ηστ, του Παπάγου και των Λιοσίων (σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες) ενώ σαν προπονητής έχει εργαστεί (πλην του Πανελευσινιακού) και στα Τρίκαλα (Α2), Πεντέλη (Γ’), ΕΘΑ (Α1 Κύπρου), Ιωνικό Νίκαιας (Α2) και Α.Ε. Λάρισας (Α2).

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ακράτα του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και ευελπιστεί η παρουσία του Γιώργου Σκαραφίγκα να αποτελέσει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας στο δύσκολο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Παράλληλα καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα και να δώσουν ένα βροντερό παρών στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/11) με την πρωτοπόρο ομάδα του Γλαύκου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…