Κεντρική Basket League Κύμη Ανακοίνωσε Κάιζερ! Ντεμπούτο με Πανιώνιο

Ανακοίνωσε Κάιζερ! Ντεμπούτο με Πανιώνιο

kiser

Την απόκτηση του Μιχάλ Κάιζερ ανακοίνωσε επίσημα η Κύμη. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ θα ενισχύσει τη φροντ λάιν της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη και θα κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Ο 26χρονος άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ένωση Ν. Παραλιμνίου, έχοντας μέσο όρο 13.6 πόντους, 13.8 ριμπάουντ και 2.8 κοψίματα σε πέντε παιχνίδια στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Michale Kyser, ο οποίος για το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας. Ο Michale Kyser είναι 26 ετών, γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου του 1991, έχει ύψος 2,08 μ. και αγωνίζεται ως σέντερ και ως πάουερ φόργουρντ. Το 2015 αποφοίτησε από το Louisiana Tech, όντας κορυφαίος μπλοκέρ στην ιστορία του πανεπιστήμιου, ενώ στην τελευταία του σεζόν είχε μέσο όρο 8,6 πόντους και 6,6 ριμπάουντς. Το καλοκαίρι του 2015 συμμετείχε στο Summer League του NBA με την φανέλα των Toronto Raptors, οι οποίοι του έδωσαν συμβόλαιο, αποδεσμεύοντας τον όμως τον Οκτώβρη πριν προλάβει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Αμέσως μετά υπέγραψε στους Raptors 905 στην G League, όπου έμεινε ως το τέλος της σεζόν. Την επόμενη χρονιά έπαιξε ξανά στην G League, στους Texas Legends αυτήν την φορά.

Με την έναρξη της φετινής σεζόν ο Michale Kyser συστήθηκε για πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και φρόντισε να το κάνει με εμφατικό τρόπο! Με την φανέλα της Ένωσης Ν. Παραλιμνίου αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος, έχοντας άκρως εντυπωσιακά νούμερα. Συγκεκριμένα είχε μέσο όρο 13.6 πόντους, 13.8 ριμπάουντ και 2.8 κοψίματα ανά αγώνα, έχοντας κυρίαρχη παρουσία στην ρακέτα της ομάδας του. Στην Κύπρο λοιπόν τον εντόπισε ο κόουτς της Κύμης κ. Γιάννης Καστρίτης και τον επέλεξε για να συμπληρώσει την “πληγωμένη” από τους τραυματισμούς εξάδα των ξένων του. Χαρακτηριστικά, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο ο προπονητής της Κύμης αναμένεται να έχει για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό 6 ξένους παίκτες στην διάθεση του! Να σημειώσουμε ότι ο Michale Kyser βρίσκεται στην Χαλκίδα από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και έχει αγωνιστεί στα δύο φιλικά με το Λαύριο και την Εθνική Ενόπλων, δείχνοντας να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Ο κόουτς Μπαρτζώκας άνοιξε τα χαρτιά του

Έτσι θα παίξει το… ελληνικό πόκερ ο Μπαρτζώκας. Το ματς με τον Προμηθέα ήταν εξίσου αδιάφο…