Κεντρική Ελλάδα Ανακατασκευάζονται χώροι στο ΣΕΦ

Ανακατασκευάζονται χώροι στο ΣΕΦ

sef

Αλλαγές θα υπάρξουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς θα ανακατασκευαστούν οχτώ γήπεδα, που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο. Το έργο γίνεται προκειμένου οι εγκαταστάσεις να είναι κατάλληλες για άθληση και να μπορούν να είναι στη διάθεση του κοινού.

Αναλυτικά:

“Στην ανακατασκευή οκτώ γηπέδων του περιβάλλοντος χώρου προχωρά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο των απαιτούμενων έργων προκειμένου οι εγκαταστάσεις του να καταστούν ξανά κατάλληλες για άθληση και να ανοίξουν στο κοινό.

Το έργο της ανακατασκευής αφορά:

Επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς για δύο γήπεδα 5Χ5  στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, εμβαδού 2.020 Τ.Μ.
1 γηπέδου βόλλεϋ εξωτερικού χώρου 325m2
3 γηπέδων μπάσκετ εξωτερικού χώρου με υφιστάμενη περίφραξη και
2 γηπέδων μπάσκετ εξωτερικού χώρου σχολικής χρήσης χωρίς περίφραξης

Η σύμβαση για την ανακατασκευή των γηπέδων υπογράφηκε στις 8 Νοεμβρίου 2017 και ο ανάδοχος ο οποίος προέκυψε από ανοικτή διαδικασία συνοπτικού διαγωνισμού, θα πρέπει να το έχει παραδώσει σε 30 μέρες από την υπογραφή.

Στόχος του Σ.Ε.Φ. είναι μετά την ολοκλήρωση του έργου τα γήπεδα να διατίθενται δωρεάν σε σχολεία τα πρωινά για δραστηριότητες άθλησης των μαθητών και να μισθώνονται σε αθλητικούς συλλόγους και ιδιώτες τα απογεύματα.

Το έργο ανέλαβε η εταιρία: ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ με έδρα τη ΛΑΡΙΣΑ, οδός Βόλου 5, τηλ. 2491028018

Διακήρυξη του έργου στη Διαύγεια: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A4%CE%9E3469%CE%97%CE%944-%CE%992%CE%96?inline=true“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…