Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Αν αυτοί περιμένουν να γυρίσω μία, εγώ περιμένω χίλιες”

“Αν αυτοί περιμένουν να γυρίσω μία, εγώ περιμένω χίλιες”

spanoulis 1

Ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε μία ανάσα από την επιστροφή του στα παρκέ, όμως τελικά κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο δεν επέτρεψε στον αρχηγό των “ερυθρόλευκων” να πραγματοποιήσει το φετινό του ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ήθελε να ρισκάρει την συμμετοχή του 35χρονου και έτσι αποφάσισε να τον αφήσει εκτός της αναμέτρησης με την Βαλένθια. Από την πλευρά του ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, ενώ ανέφερε ακόμη πως θέλει πολύ περισσότερο από τον κόσμο να επιστρέψει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανούλη στη Νova:

“Είναι μια επίπονη η προσπάθεια που κάνω αυτό το δίμηνο. Δεν είμαι συνηθισμένος σε τραυματισμούς, είναι όμως μέρος του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα πλαίσιο επανένταξης. Το πόδι χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει. Έχουμε ακόμη Νοέμβριο και δεν θα ρισκάρω τίποτα. Εχω αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα, μετά από δυο μήνες όλα πονούν, εκτός από το σημείο που έχεις πρόβλημα. Όπως είπα και πριν, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα, όμως θα γυρίσω σίγουρα πιο δυνατός, όπως σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Δεν έχω ξανακάνει τόση υπομονή στη ζωή μου, δεν έχω περάσει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν είναι ανησυχητικό, θέλω ίσως λίγες μέρες. Είμαστε νωρίς στη σεζόν και δεν θέλω να ρισκάρω, ώστε να γυρίσω και να βοηθήσω την ομάδα μου όπως πρέπει. Άλλωστε όλα πηγαίνουν καλά, είμαστε στις πρώτες θέσεις. Υπάρχει ένα γκρουπ 4-5 ομάδων που καλώς ή κακώς κρίνονται από τους τίτλους. Πρέπει να έχουμε σταθερή πορεία και να βρεθούμε στην καλύτερη κατάσταση όταν έρθουν τα κρίσιμα ματς. Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Ξέρω ότι όλοι περιμένουν να με δουν στο παρκέ. Αν αυτοί περιμένουν μία, εγώ περιμένω χίλιες φορές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…