Κεντρική NBA Ακόμα δεν μιλούν Πόρτις και Μίροτιτς
NBA

Ακόμα δεν μιλούν Πόρτις και Μίροτιτς

bobby portis nikola mirotic 1

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Μπόμπι Πόρτις και τον Νίκολα Μίροτιτς εξακολουθούν να είναι τεταμένες, περίπου 1 μήνα μετά το περίφημο, πλέον, περιστατικό στην προπόνηση των Σικάγο Μπουλς. Οι δύο παίκτες δεν έχουν μιλήσει ακόμα, παρότι έχουν βρεθεί στον ίδιο χώρο κι έχουν συμμετάσχει αμφότεροι σε προπονήσεις της ομάδας!

Υπενθυμίζεται ότι ο Πόρτις είχε στείλει στο νοσοκομείο τον Μίροτιτς, καθώς του προκάλεσε κατάγματα στα οστά του προσώπου, καθώς και διάσειση. Για αυτή την ενέργεια, ο Πόρτις είχε τιμωρηθεί για 8 ματς, έχοντας πλέον εκτίσει την ποινή του ενώ ο Μίροτιτς είχε ανακοινωθεί ότι θα μείνει εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει εντός του Νοεμβρίου.

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ της Chicago Tribune, Κέι Σι Τζονσον, ουδείς εκ των δύο παικτών έχει προσεγγίσει ο ένας τον άλλον. Ο Πόρτις, βέβαια, είχε προσπαθήσει να απολογηθεί μέσω μηνύματος πριν από μερικές ημέρες αλλά δεν εισέπραξε κάποια απάντηση. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν πρόκειται να προσπαθήσει ξανά αλλά σε περίπτωση που θα ήθελε να τον προσεγγίσει ο Μίροτιτς, θα τον υποδεχόταν με “ανοικτές αγκάλες“, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Με δεδομένη την υποστήριξη των υπόλοιπων παικτών του Σικάγο προς τον Πόρτις αλλά και την εξαιρετική απόδοσή του (19.3 πόντοι, 10 ριμπάουντ ανά αγώνα στα πρώτα 3 ματς), ο Μίροτιτς φαίνεται πως περισσεύει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, με τον προβληματισμό των Μπουλς να έγκειται ως προς το τι θα κάνουν μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…