Κεντρική NBA “Αυτόχειρες” ξανά οι Θάντερ (vid)
NBA

“Αυτόχειρες” ξανά οι Θάντερ (vid)

russell westbrook thunder pistons

Η φετινή “κατάρα” των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ συνεχίστηκε και στο χθεσινό ματς εναντίον των Ντιτρόιτ Πίστονς. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν ακόμη και με 15 πόντους διαφοράς, οι γηπεδούχοι απέτυχαν να ανταποκριθούν στις clutch καταστάσεις και ηττήθηκαν με 98-99, εξακολουθώντας να έχουν αρνητικό ρεκόρ (8-10) και να βρίσκονται εκτός 8άδας στη Δύση.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η 7η φορά φέτος που οι Θάντερ χάνουν ένα ματς ενώ έχουν προηγηθεί με διψήφιο αριθμό πόντων, δίχως να έχουν βρει ακόμη ξεκάθαρους ρόλους μεταξύ των αστέρων τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και οι 3 σούπερ-σταρ των Θάντερ είχαν περισσότερα σουτ από ότι πόντους! Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πέτυχε το 6ο τριπλ-νταμπλ του για φέτος με 27 πόντους (10/29 σουτ), 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ο Καρμέλο Άντονι σκόραρε 20 πόντους με 9/24 σουτ ενώ ο Πολ Τζορτζ σταμάτησε στους 16 με 7/17 σουτ.

Παρ’όλα αυτά, ο κόουτς των Θάντερ, Μπίλι Ντόνοβαν, δήλωσε ευχαριστημένος από την κυκλοφορία της μπάλας και την ποιότητα των σουτ που πήραν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά. Η αλήθεια είναι ότι οι Θάντερ σούταραν υπό καλύτερες προϋποθέσεις στις ειδικές καταστάσεις, συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι σε αρκετές περιπτώσεις.

Η Οκλαχόμα είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά ο Γουέστμπρουκ αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή, με τον Ντόνοβαν να εκφράζει την ευχαρίστησή του για τον τρόπο που ενήργησαν οι παίκτες του, ώστε να βγει αυτό το σουτ.

Όσον αφορά τους νικητές, Πίστονς, οι οποίοι παραμένουν στη 2η θέση της Ανατολής, ο Άντρε Ντράμοντ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ ενώ ο Ις Σμιθ σκόραρε 15 κι ο Τομπάιας Χάρις συμπλήρωσε άλλους 13. Αξίζει να γίνει και ειδική αναφορά στον Έιβερι Μπράντλεϊ, ο οποίος είχε μόλις 4/13 σουτ αλλά είχε τρομακτική συνεισφορά στην άμυνα, παίρνοντας τα εύσημα από τους αντιπάλους του.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…