Κεντρική NBA 13 σερί και συνεχίζουν οι Σέλτικς! (vid)
NBA

13 σερί και συνεχίζουν οι Σέλτικς! (vid)

kyrie irving celtics 4

Με ηγέτη τον μασκοφόρο, Κάιρι Έρβινγκ, ο οποίος επέστρεψε μετά από μερικές ημέρες στα παρκέ, οι Μπόστον Σέλτικς άλωσαν το Μπρούκλιν, επικρατώντας των Νετς με 102-109, σημειώνοντας τη 13η σερί νίκη τους! Κάπως έτσι, οι “κέλτες” είναι η μόνη ομάδα στην ιστορία του NBA που έχει πετύχει 13 συναπτές επιτυχίες αφού έχει ξεκινήσει τη σεζόν με ρεκόρ 0-2!

Ο Έρβινγκ δεν αστειευόταν, φυσικά. Θυμίζοντας τον… Φάντομ Ντακ λόγω της μάσκας που κοσμούσε το πρόσωπό του, ο “Uncle Drew” τελείωσε το ματς με 25 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στην επιθετική δύναμη της Βοστόνης.

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε πλουραλισμός από τον πάγκο για τους Σέλτικς (μόλις 13 πόντοι off the bench). Οι βασικοί παίκτες “καθάρισαν” την παρτίδα, με τον Μάρκους Μόρις να έχει 21 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ σκόραρε 19 με 6/9 σουτ. Ο Αλ Χόρφορντ έκανε ξανά άριστα τη δουλειά του (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ενώ ο Τζέιλεν Μπράουν σκόραρε 14.

Από πλευράς Μπρούκλιν, ο Τζο Χάρις είχε 19 πόντους με 5/11 τρίποντα ενώ, 5 συμπαίκτες του είχαν συνολικά διψήφιο αριθμό πόντων.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…