Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της η ΑΕΚ

Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που έδωσε το “παρών” στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ενώ παράλληλα τους ζήτησε και συγγνώμη. Οι φίλαθλοι της Ένωσης ταλαιπωρήθηκαν στα εκδοτήρια του κλειστού, με αποτέλεσμα να αργήσουν να μπουν στους εσωτερικούς χώρους.

Η “Βασίλισσα” ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ενώ για να μην γίνει το ίδιο και κόντρα στην Εστουντιάντες τους ζήτησε να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ B.C. ευχαριστεί από καρδιάς τον κόσμο, που έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Αισθάνεται την ανάγκη, ωστόσο, να ζητήσει συγγνώμη από όλους όσοι ταλαιπωρήθηκαν στα εκδοτήρια του Κλειστού του ΟΑΚΑ, με συνέπεια και την καθυστερημένη πρόσβασή τους στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Η ΑΕΚ Β.C. ζητεί από τους οπαδούς της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Εστουντιάντες, αλλά και ενόψει των επόμενων αγώνων της εφετινής περιόδου, στο βαθμό που είναι εφικτό, να σπεύδουν νωρίτερα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός, που παρατηρήθηκε σήμερα.

Υπενθυμίζει, ότι προπωλούνται εισιτήρια τόσο από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο “Νίκος Γκάλης” από 10:00 έως 18:00, πλην της ημέρας του αγώνα όπου εισιτήρια πωλούνται στα εκδοτήρια του Νίκος Γκάλης”, που ανοίγουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη, όσο κι από ΟΛΑ τα καταστήματα «Γερμανός». Εισιτήρια πωλούνται βεβαίως και διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ (www.aekbc.gr)

Yπενθυμίζει, επίσης, ότι η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας πήρε παράταση έως και τις 20 Οκτωβρίου, επομένως όποιος επιθυμεί μπορεί να τα προμηθευτεί με τους παραπάνω τρόπους.

Η «Βασίλισσα» θα καταβάλλει και εφέτος μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχει τους υψηλούς στόχους της, σε μια χρονιά με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού το επόμενο διάστημα θα κορυφωθούν οι δράσεις για τα 50χρονα από το «έπος» της 4ης Απριλίου 1968. Και σ’ αυτή την προσπάθεια η συμβολή των οπαδών της ΑΕΚ θα αποδειχθεί καθοριστική.

MAZI ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Με Λιμνιάτη στην Πάτρα

Ο Γιώργος Λιμνιάτης είπε όχι στην πρόταση της ΑΕΚ για να αναλάβει μέχρι το τέλος της σεζόν…