Κεντρική NBA Ξύλο στην προπόνηση των Μπουλς, στο νοσοκομείο ο Μίροτιτς!

Ξύλο στην προπόνηση των Μπουλς, στο νοσοκομείο ο Μίροτιτς!

nikola mirotic chicago bulls

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινά η σεζόν για τους Σικάγο Μπουλς, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς ενεπλάκη σε εκτεταμένο καυγά με τον Μπόμπι Πόρτις, κατά τη διάρκεια της προπόνησης των “ταύρων”. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ, μάλιστα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα διάσεισης αλλά και τραυματισμό στην άνω γνάθο (!), κάτι που θα οδηγήσει στην απουσία του από τα πρώτα παιχνίδια του Σικάγο!

Η είδηση μεταδόθηκε αρχικά από τον ρεπόρτερ, Σαμς Σαράνια, με τους Μπουλς να εκδίδουν επίσημη ανακοίνωση λίγο αργότερα, αναφέροντας το γεγονός. Βάσει αυτής, ο Μίροτιτς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση ενώ, η Chicago Tribune ανέφερε ότι ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες. Θα πρέπει, μάλιστα, να φοράει μάσκα κατά την επιστροφή του στα παρκέ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο γεγονός ήρθε να προσθέσει ο “γκουρού” του ρεπορτάζ, Άντριαν Γουοζναρόφσκι, τονίζοντας ότι ο Μίροτιτς έμεινε κάτω για αρκετά λεπτά μετά το συμβάν, με την κόντρα των δύο παικτών να λαμβάνει χώρα για αρκετό καιρό.

Η “ιστορία” αυτή δεν έχει, φυσικά, ολοκληρωθεί, καθώς αναμένονται οι τιμωρίες των δύο παικτών από τη διοίκηση του Σικάγο για τις πράξεις τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…