Κεντρική Basket League Άρης “Ξέρω τι σημαίνει για τους οπαδούς μας το ματς με ΠΑΟΚ…”

“Ξέρω τι σημαίνει για τους οπαδούς μας το ματς με ΠΑΟΚ…”

aris trikala

Ο Κάιλ Γουίβερ είναι από τους παίκτες που ο Άρης περιμένει σημαντική βοήθεια την νέα σεζόν… Ο Αμερικανός, που διαθέτει αρκετή εμπειρία, θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ και μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη αλλά και γενικότερα για το μοντάρισμα των “κιτρίνων. Συγκεκριμένα είπε:

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία: “Μεγαλώνουμε σαν ομάδα, δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτό που ήμασταν στην Βουλγαρία. Είχαμε την δυνατότητα να πάμε στην Τουρκία και να ‘δέσουμε’ πιο πολύ σαν ομάδα. Ήταν μια καλή εμπειρία καθώς είχαμε και περισσότερα παιδιά μαζί μας, όπως ο Κουάμε (σ.σ. Βον). Τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο και αισθανόμαστε πιο άνετα μεταξύ μας.

Πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Στο τρίτο παιχνίδι δείξαμε πολύ μεγάλη βελτίωση. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλύτερα και με την επιστροφή μας εδώ, είχαμε μια σειρά από πολύ καλές προπονήσεις, το οποίο είναι επίσης σημαντικό μετά από τέτοια παιχνίδια. Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις έχουν επίδραση καθώς είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας, όπου όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε μία διαδικασία να αποκτήσουν ομοιογένεια σαν σύνολο και να παραμείνουν υγιείς. Μέσα από αυτή την διαδικασία, η πρόοδος έρχεται την κατάλληλη στιγμή”.

Για το πως νιώθει αλλά και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι για εδώ. Νιώθω καλά και σωματικά και πνευματικά. Όπως είπα, σαν ομάδα γινόμαστε όλο και καλύτεροι μέρα με την ημέρα. Περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι και ξέρετε, είναι πάντα καλό να παίζεις ένα τέτοιο ματς στην έδρα σου. Θα μας βοηθήσει πολύ το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας”.

Για την υποστήριξη που θα έχει ο Άρης στο ντέρμπι με τον “Δικέφαλο”: “Δεν επικεντρώνομαι η αλήθεια είναι στο κοινό γιατί όταν παίζεις εκτός έδρας, το κοινό είναι εναντίον σου. Καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τους οπαδούς, την ομάδα μας και την πόλη γενικά. Θα είναι μια υπέροχη μέρα, αλλά δεν θέλω να επηρεαστεί η συγκέντρωσή μου. Θέλω να επικεντρωθώ στον αντίπαλο και στο τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου να πάρουμε την νίκη”.

Για την συνέχεια: “Να συνεχίσουμε την δουλειά και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν -και ειδικά αυτό το δυνατό ματς με τον ΠΑΟΚ- να μας αποσυντονίσουν. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Να κάνουμε αυτό που πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει και να βγούμε έξω να παίξουμε σκληρά δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…