Κεντρική NBA Βρίσκουν ρυθμό Έρβινγκ και Σέλτικς (vid)
NBA

Βρίσκουν ρυθμό Έρβινγκ και Σέλτικς (vid)

kyrie irving celtics 1

Αήττητοι συνεχίζουν οι Μπόστον Σέλτικς στην preseason, καθώς επιβλήθηκαν των Σάρλοτ Χόρνετς με 108-100, κάνοντας το “3 στα 3“. Οι “κέλτες” έχασαν διαφορά 22 πόντων, με το προβάδισμα να “γλιστρά” από τα χέρια τους στην 4η περίοδο αλλά κατόρθωσαν να “αποδράσουν” με τη νίκη, χάρη στη δράση των παικτών από τον πάγκο στα τελευταία λεπτά.

Σχετικά με τους σταρ της ομάδας, ο Κάιρι Έρβινγκ άφησε και πάλι θετικές εντυπώσεις, τελειώνοντας το ματς με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με υψηλά ποσοστά (7/11 σουτ).

Όπως έχει τονίσει κι ο ίδιος, η καταπληκτική κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση των Σέλτικς είναι η μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το Κλίβελαντ κι ως αποτέλεσμα, ο “Uncle Drew” βρίσκει περισσότερους χώρους για να δημιουργήσει και να εκτελέσει, σε συνδυασμό, φυσικά, με την ικανότητά του να σουτάρει μετά από ντρίμπλα.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ ενώ ο Αλ Χόρφορντ σταμάτησε στους 15 πόντους, με 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Από την άλλη, ο ρούκι, Μαλίκ Μονκ έδειξε ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων σουτέρ και σκόρερ της φουρνιάς του, πετυχαίνοντας 21 πόντους με 4/10 τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…