Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Βρήκαν τον μπελά τους!

Βρήκαν τον μπελά τους!

gondas foufis papapetrou

Ο Σπύρος Γκόντας έχει στήσει το δικό του Κούγκι στον χώρο της διαιτησίας. Είναι αποφασισμένος να κάνει δύσκολη τη ζωή των Ομοσπονδιακών, ταράζοντάς τους στη… νομιμότητα. Πριν από λίγη ώρα, ο Τάκης Τσαγκρώνης παρέλαβε εξώδικο, με αποστολέα τον πρόεδρο του ΣΕΔΚΑ και τον Γιάννη Φούφη.

Οι δυο διαιτητές ζητούν να προστεθούν μέχρι αύριο στη λίστα της VTB, καθώς αμφότεροι είναι διεθνείς και κακώς δεν συμπεριλήφθηκαν στους διαθέσιμους για τους αγώνες της λίγκας. Το εξώδικο είχε παραλήπτη τον κ. Τσαγκρώνη επειδή -παλιά καλή συνήθεια, δοκιμασμένη- ο Πατρινός παράγοντας υπογράφει όλα τα έγγραφα, τα οποία φεύγουν από τα γραφεία της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος… αποφεύγει τις κακοτοπιές, γι’ αυτό κι αφήνει τον Γενικό να… εκτίθεται. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι δυο Ευρωλιγκαίοι έχουν όλους τους νόμους με το μέρος τους, γι’ αυτό και ο κ. Τσαγκρώνης θα υποχρεωθεί μέχρι αύριο να διορθώσει το… λάθος, διαφορετικά θα μπλέξει άσχημα.

Στην ΕΟΚ βρήκαν τον μπελά τους, γι’ αυτό κι άρχισαν διαρροές (σε πρόθυμους) περί πρότασης μομφής, όπως δηλαδή έκαναν και με τον Ηλία Καφφέ. Μόνο που τέτοια κίνηση θα ήταν βούτυρο στο ψωμί του Λαρισαίου, ο οποίος -θυμίζουμε- έχει καταγγείλει ύπαρξη “εγκληματικής οργάνωσης“. Δύο φορές το ίδιο έργο, δεν είναι σύμπτωση…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…