Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βόβορας: “Το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό”

Βόβορας: “Το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό”

vovoras pasqual

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς ήταν ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας. Παράλληλα, όμως, τόνισε ότι η ομάδα έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και το ταβάνι της είναι πολύ υψηλό. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ήταν ένα νοκ-άουτ παιχνίδι Κυπέλλου και πάντα το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μπορεί να κρύβει μεγάλους κινδύνους. Η ομάδα έδειξε πολύ μεγάλη σοβαρότητα και στην προετοιμασία και στη διάρκεια του αγώνα. Αμυντικά, είχαμε μεγάλη πίεση, βγάλαμε τον Κολοσσό έξω από την φιλοσοφία του και η καλή μας άμυνα μας έδωσε την ευκαιρία να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, ενώ βοήθησε το γεγονός πως όλοι οι παίκτες από τον πάγκο ανέβαζαν το ρυθμό. Όταν μία ομάδα σαν εμάς, έχει αυτή τη συγκέντρωση με αυτό το ρυθμό, μπορεί να κερδίσει τέτοια νοκ άουτ παιχνίδια.

Είμαστε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Είχαμε δυο σημαντικές ελλείψεις, καθώς και ο Λεκαβίτσιους και ο Θανάσης μας δίνουν διαφορετικά στοιχεία. Η ομάδα έχει φέτος την πολυτέλεια να δοκιμάζει πολλά σχήματα, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το ταβάνι είναι πολύ ψηλό και είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Σήμερα ήταν σημαντικό το παιχνίδι για εμάς και από αύριο έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…