Κεντρική Β' Εθνική Βουγιούκας: “Με τον κόσμο μας θα πετύχουμε το στόχο μας” (vid)

Βουγιούκας: “Με τον κόσμο μας θα πετύχουμε το στόχο μας” (vid)

ionikos kosmos panygirismoi

Ιωνικός Νίκαιας ξεκινάει την Κυριακή (08/10) τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και στόχος του είναι μπει με το δεξί. Ο αρχηγός της ομάδας, Άλεξ Βουγιούκας, μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ιωνικού και τόνισε ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχουν τον στόχο τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τα στοιχεία του άλλαξαν στην ομάδα από την περσινή χρονιά τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά. Έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις στο γήπεδο, η ομάδα έχει μεγαλύτερη εμπειρία με τους παίκτες που απέκτησε όπως επίσης το ότι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο ο οποίος έχει αγκαλιάσει την ομάδα με αποτέλεσμα να κάνουμε και αυτές τις νίκες στο Κύπελλο”.

Ερωτηθείς για το αν περιμένει την ίδια στήριξη από πλευράς κόσμου και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετά αυτών του Κυπέλλου, ο σέντερ του Ιωνικού επισήμανε: “Ο κόσμος αγκάλιασε όπως προανέφερα την ομάδα μας στο Κύπελλο. Τους θέλουμε, τους χρειαζόμαστε και σίγουρα την πορεία μας στο Κύπελλο σ’ένα μεγάλο βαθμό την οφείλουμε σ’αυτούς. Οπότε θα τους περιμένουμε και στο πρωτάθλημα”.

Για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανερυθραϊκό: “Είναι μία δύσκολη έδρα στην Ερυθραία και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Θα κάνουμε το σκάουτινγκ τους αυτές τις μέρες, θα δούμε ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα τους σημεία ώστε να δούμε πώς θα τους αντιμετωπίσουμε. Φυσικά, περιμένουμε τους φιλάθλους μας και στην Ερυθραία γιατί είναι ένα στοιχείο που το χρειαζόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…