Κεντρική Διεθνή Βενέτσια – Μπάνβιτ 108-101

Βενέτσια – Μπάνβιτ 108-101

venezia omadiki

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε σε τρεις παρατάσεις,, η Βενέτσια του Μάικ Μπράμου επικράτησε με 108-101  της Μπάνβιτ και άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Basketball Champions League.  Κορυφαίοι για τους πρωταθλητές Ιταλίας οι Όρελικ και Χέινς.

Οι Τούρκοι μπήκαν στην τέταρτο δεκάλεπτο με την “πλάτη στον τοίχο”, αφού έχαναν με 14 (64-50). Στη τελευταία περίοδο πραγματοποίησαν την αντεπίθεση τους και προηγήθηκαν με μια βολή 77-80 του Τόμας.

Ο Χέινς, όμως, είχε άλλη άποψη και με τρίποντο έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, οι πρωταθλητές Ιταλίας προηγήθηκαν 91-87, ωστόσο με τρίποντο και φάουλ του Τόμας, η Μπάνβιτ έστειλε το ματς σε δεύτερη παράταση, ισοφαρίζοντας σε 91-91.

Στη δεύτερη παράταση, η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης προηγήθηκε 91-95, όμως, οι Όρελικ και Mπιλίνγκα έκαναν το 95-95 και το ματς οδηγήθηκε σε τρίτη παράταση.

Η Βενέτσια ήταν καλύτερη από την Μπάνβιτ, φτάνοντας στη νίκη.Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Όρελικ και Χέινς με 24 και 22 πόντους αντίστοιχα.

Ο Γουατ πρόσθεσε 19 πόντους, ενώ ο Μάικ Μπράμος μέτρησε 3 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος. Από τους ηττημένους, ο Τόμας σταμάτησε στους 25 πόντους, με τον Κούλινγκ να ακολουθεί με 19.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…