Κεντρική Β' Εθνική Τσούρμας: “Είμαστε διψασμένοι”

Τσούρμας: “Είμαστε διψασμένοι”

tsourmas dimitris

Δύσκολο έργο έχει ο Ερμής Λαγκαδά στην πρεμιέρα του στη Β’ Εθνική, μιας και θα υποδεχθεί το ισχυρό Αγρίνιο. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τσούρμας, αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά, τονίζοντας ότι άπαντες στον Ερμή είναι διψασμένοι για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

“Καλή μπασκετική χρονιά εύχομαι με υγεία σε όλους. Η ομάδα μας είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό καινούρια. Αποχώρησαν από το περσινό ρόστερ δύο σημαντικοί παίκτες όπως ο Ακεψιμαΐδης και ο Καντάρκος. Έχουμε κάνει βέβαια προσθήκες, οι οποίες θα αναπληρώσουν τα κενά, όπως επίσης έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα αρκετά παιδιά της Κ20, δίνοντάς τους ενεργό ρόλο στην ομάδα για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Σε αυτό το πρωτάθλημα καλούμαστε να μπούμε την Κυριακή (08/10) με έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους, την ομάδα του Αγρινίου.

Έχουμε πίστη και αισιοδοξία, είμαστε διψασμένοι μπασκετικά για την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Προσπάθησα όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας να μεταδώσω ένα δυναμισμό στους παίκτες μου, ανάλογο με την έδρα που ευελπιστούμε να έχουμε φέτος. Πιστεύω ότι το κλειστό του Λαγκαδά ήρθε η ώρα να ξαναζήσει παλιές καλές στιγμές, το έχει ανάγκη η ομάδα, ο κόσμος και επειδή ξαναλέω είμαστε νέα ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες και 3-4 έμπειρους παίκτες θα έχουν ανάγκη τη δυναμική στήριξη του κόσμου, του Ερμή… Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή στις 17.00″, δήλωσε ο Δημήτρης Τσούρμας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …