Κεντρική NBA Τρομερός Μάρκανεν, “χάλασε” το ντεμπούτο του ΛεΜπρόν (vid)
NBA

Τρομερός Μάρκανεν, “χάλασε” το ντεμπούτο του ΛεΜπρόν (vid)

lauri markkanen bulls

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε το ντεμπούτο του στην preseason μετά τον μίνι-τραυματισμό που υπέστη στο training camp αλλά η “λάμψη” του ρόυκι, Λάουρι Μάρκανεν έκλεψε την παράσταση! Ο Φινλανδός άσος τα πήγε εξαιρετικά, ειδικά στην 4η περίοδο, με αποτέλεσμα οι Σικάγο Μπουλς να “αποδράσουν” με το διπλό από το Οχάιο, επικρατώντας με 108-94 των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ειδικότερα, ο Μάρκανεν σκόραρε 18 πόντους με 7/12 σουτ (4/7 τρίποντα) και μάζεψε 5 ριμπάουντ, όντας ο στυλοβάτης του Σικάγο στο τελευταίο δωδεκάλεπτο. Ακόμη και οι σχολιαστές του αγώνα εντυπωσιάστηκαν από το “γλυκό” του σουτ και την εκτελεστική του δεινότητα, με τον νεαρό φόργουορντ να “παραμονεύει” συνεχώς στην περιφέρεια ενώ ευστόχησε και σε ένα υπέροχο turn-around, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στο Ευρωμπάσκετ.

Σε δύο περιπτώσεις, μάλιστα, ο Μάρκανεν επέδειξε και τα αθλητικά του προσόντα, αποδεικνύοντας ότι θα είναι κεντρικό πρόσωπο στη νέα εποχή του Σικάγο.

Ο ΛεΜπρόν έμεινε στο παρκέ για 29 λεπτά, σκοράροντας 17 πόντους με 8/13 σουτ, δίχως να πατήσει και πολύ το “γκάζι”, στην προσπάθειά του να αποτινάξει τη “σκουριά” της απραξίας από πάνω του.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα, ωστόσο, ήταν ο Τζάστιν Χόλιντεϊ με 28 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ!

Από πλευράς Κλίβελαντ, ο Ντέρικ Ρόουζ είχε ορισμένες θετικές εκλάμψεις, τελειώνοντας το ματς με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ ενώ ο Ντουέιν Γουέιντ είχε μονάχα 1/7 σουτ.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…