Κεντρική NBA Τριπλ-νταμπλ εναντίον… όλων ο Γουέστμπρουκ! (vids)
NBA

Τριπλ-νταμπλ εναντίον… όλων ο Γουέστμπρουκ! (vids)

russell westbrook

Όλες οι ομάδες του NBA είχαν γευθεί το “μένος” του Ράσελ Γουέστμπρουκ και την απαράμιλλη ικανότητά του να γεμίζει τη στατιστική υπηρεσία με διψήφιους αριθμούς σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ. Μονάχα οι Σικάγο Μπουλς είχαν ξεφύγει από αυτή τη συνθήκη αλλά πριν από λίγες ώρες, έπεσε και το τελευταίο “κάστρο”.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ-σταρ των Θάντερ είχε 12 πόντους, 13 ριμπάουντ και 13 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής, έχοντας σημειώσει πλέον τριπλ-νταμπλ απέναντι σε 29 ομάδες NBA! Ο “Russ” είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που το επιτυγχάνει αυτό, “σπάζοντας” το ρεκόρ του Τζέισον Κιντ.

Είναι περιττό να αναφερθεί, φυσικά, ότι οι Θάντερ “διέλυσαν” τους “rebuilding” Μπουλς με 101-69, υποχρεώνοντάς τους στο να σουτάρουν με 28.2% εντός πεδιάς! Οι Καρμέλο Άντονι και Πολ Τζορτζ είχαν από 21 και 20 πόντους αντίστοιχα, στο πιο άκοπο βράδυ της σεζόν για την “αρμάδα” του Μπίλι Ντόνοβαν.

Αυτή ήταν η 1η εκτός έδρας νίκη για την Οκλαχόμα φέτος, οι οποίοι αναβάθμισαν το ρεκόρ τους στο 3-0, στα ματς που ο Γουέστμπρουκ σημειώνει τριπλ-νταμπλ.

Από την άλλη, ο Λάουρι Μάρκανεν ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπουλς με 15 πόντους, έχοντας πιο αποδοτικά στατιστικά αυτή τη φορά (3/6 τρίποντα, 6/6 βολές).

Τα highlights του αγώνα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…