Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Το μήνυμα του Σκουρτόπουλου ενόψει Παναθηναϊκού

Το μήνυμα του Σκουρτόπουλου ενόψει Παναθηναϊκού

thanasis skourtopoulos

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε την εντός έδρας αναμέτρηση του Γ.Λ. – Φάρου με τον Παναθηναϊκό Superfoods (22/10, 17:00), για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό στη Λάρισα και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση διεκδικώντας όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το ματς.

Παίζοντας απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μας δίνεται η δυνατότητα να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και τελικά μόνο κέρδος μπορεί να έχει ο Γυμναστικός αγωνιζόμενος απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς στην έδρα μας, έτσι ώστε να βγάλουμε στο γήπεδο, όλα όσα δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα.

Θέλουμε τον κόσμο της Λάρισας να έρθει στο γήπεδο να μας συμπαρασταθεί, να μας βοηθήσει και θα παρακολουθήσει και ένα ωραίο ματς. Επίσης θα έχει και την ευκαιρία να δει από κοντά μετά από πολλά χρόνια και μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…