Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το μήνυμα του Μαυροειδή

Το μήνυμα του Μαυροειδή

mavroeidis

Ο υπαρχηγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, υποστήριξε πως η “Ένωση” έχει ήδη ξεχάσει την ήττα από την Μπάνβιτ, με το ενδιαφέρον να είναι αποκλειστικά στραμμένο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό (28/10, 16:30), για την τέταρτη “στροφή” της Stoiximan.gr Basket League.

Ο έμπειρος σέντερ, δε, τόνισε πως οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν μόνο στο “διπλό”, καθότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, όπως έγραψε στο ιστολόγιό του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο ιστολόγιό του στον ΕΣΑΚΕ:

“Χωρίς άλλα περιθώρια
Kαλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από την εντός έδρας ήττα με την Μπάνβιτ, για το Basketball Champions League. Για ακόμα ένα ματς δεν δώσαμε όσα μπορούμε. Έγιναν αρκετά λάθη. Δεν τα καταφέραμε, παρά την προσπάθεια που κάναμε στο τέλος του αγώνα, για να γυρίσουμε το ματς. Ήδη το ξεχάσαμε αυτό το ματς και προχωράμε στο επόμενο, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αντίπαλος ο Κολοσσός.

Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς. Ο Κολοσσός πάντα εμφανίζεται δυνατός κι ανταγωνιστικός στην έδρα του. Δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει στα έκτος έδρας παιχνίδια. Διαθέτει καλό ρόστερ. Κάθε χρόνο δυσκολευόμαστε, ωστόσο, πιστεύω στην ομάδα και στις δυνατότητες. Πάμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Θα παίξουμε και για τον κόουτς Μανωλόπουλο, που θα λείπει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Του εύχομαι περαστικά και σύντομα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…