Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το “ερυθρόλευκο” ημερολόγιο

Το “ερυθρόλευκο” ημερολόγιο

stanza 2017

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε -με ανακοίνωσή της- τους φίλους της ομάδας αναφορικά με το “ερυθρόλευκο” ημερολόγιο, μέσω του οποίου οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια το αγωνιστικό πρόγραμμα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά:

“Οι συνδρομητές του “ερυθρόλευκου” ημερολογίου ξεπέρασαν τους 15.000.

Πέρυσι, η ΚΑΕ Ολυμπιακός για ακόμα μια φορά θέλοντας να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους φίλους της ομάδας, πρωτοπόρησε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή STANZA, προκειμένου όλοι οι φίλοι του Θρύλου να μπορούν να έχουν στο κινητό τους το ημερολόγιο με τους αγώνες της ομάδας μας, τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να ενημερώνουν αυτόματα το ημερολόγιο, που χρησιμοποιούν στα κινητά τους, στα tablets τους, ή στα pc/laptop και μπορούν να ξέρουν ανά πάσα στιγμή το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά κυρίως θα ενημερώνονται αυτόματα όποιες αλλαγές γίνονται σ’ αυτό.

Τι ακόμα προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία; Στο ημερολόγιο σας υπάρχουν πληροφορίες για την ώρα και μέρα διεξαγωγής του αγώνα, το κανάλι το οποίο μεταδίδει το παιχνίδι, link για αγορά online εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια των πρωταθλητών, link για τα στατιστικά του κάθε αγώνα και link με το play by play του Ολυμπιακού στο Twitter.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, όσοι δεν είστε ήδη συνδρομητές, είναι:
Κλικ στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.stanza.co/@olympiacosbc#/v1/“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…