Κεντρική NBA Το αχτύπητο δίδυμο των Σίξερς “χτύπησε” και στο Χιούστον (vid)
NBA

Το αχτύπητο δίδυμο των Σίξερς “χτύπησε” και στο Χιούστον (vid)

ben simmons joel embiid

Το πιο ιδιόμορφο κι ελπιδοφόρο δίδυμο πλέι-μέικερ και σέντερ στο NBA έδειξε για μια ακόμη φορά ότι το ταβάνι του είναι μόνο ο “ουρανός”! Μπεν Σίμονς και Τζοέλ Εμπίιντ πήραν στις πλάτες τους τη Φιλαδέλφια και την οδήγησαν σε νίκη μέσα στο Χιούστον με 115-107, στη 2η σερί νίκη των Σίξερς μετά την “άλωση” του Ντάλας.

Συγκεκριμένα, ο Σίμονς είχε 24 πόντους, 7 ριμπάουντ κι 9 ασίστ σε 38 λεπτά συμμετοχής με 10/15 σουτ. Οι Ρόκετς επέλεξαν να του δώσουν το σουτ από μέση απόσταση, με τον ρούκι των φιλοξενούμενων να τους τιμωρεί πολλαπλές φορές ενώ, το παιχνίδι στο τρανζίσιον δούλευε στην εντέλεια, με τον Σίμονς να σκοράρει και να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του.

Από την άλλη, ο Εμπίιντ σταμάτησε στους 22 πόντους, μαζί με 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα, κάνοντας εξαιρετικές ενέργειες κοντά και μακριά από το καλάθι.

Οι Ρόκετς είχαν μόλις 13/47 τρίποντα και 39.8% στα σουτ εντός πεδιάς ενώ έχασαν τα 9 από τα τελευταία 10 σουτ τους, πετυχαίνοντας μονάχα 4 πόντους στα τελευταία 3’30” της αναμέτρησης. Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 29 πόντους ενώ ο Έρικ Γκόρντον συμπλήρωσε 25.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…