Κεντρική A2 Την Παρασκευή η παρουσίαση του νέου Ηρακλή
A2

Την Παρασκευή η παρουσίαση του νέου Ηρακλή

ν Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 17:00, παρουσιάζεται ο Ηρακλής. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα βρίσκεται στη διάθεση των ΜΜΕ στο Ιβανώφειο, ενώ θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας του “γηραιού”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παρουσιάζεται ο νέος Ηρακλής

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 17:00, ο νέος Ηρακλής παρουσιάζεται! Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα είναι στη διάθεση των ΜΜΕ στο Ιβανώφειο, όπου θα γίνει και η παρουσίαση της νέας φανέλας και όλων των παικτών και των στελεχών του τμήματος μπάσκετ.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της νέας χρονιάς, ενώ σύντομα θα είναι “στον αέρα” και ο νέος επίσημος ιστότοπος του τμήματος στο διαδίκτυο.

Η φετινή προσπάθεια αποτελεί συνέχεια της περσινής, με τον ίδιο στόχο. Με τη βοήθεια του ανυπέρβλητου κόσμου του Ηρακλή και τις προσπάθειες παικτών και προπονητών μέσα στο γήπεδο, είμαστε βέβαιοι ότι φέτος θα επιτευχθεί, αψηφώντας εμπόδια και “τρικλοποδιές”. Το Ιβανώφειο θα αποτελέσει και πρέπει να αποτελέσει και φέτος το γήπεδο “αναφορά” σε όλο το ελληνικό μπάσκετ, σε όλες τις κατηγορίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

A2: Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 9ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, είναι: Σάββατο 24 Απριλί…