Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Τιμή μου η αρχηγία, σημαντικό το καλό τελείωμα της σεζόν…”

“Τιμή μου η αρχηγία, σημαντικό το καλό τελείωμα της σεζόν…”

margaritis jones

Tις 200 επίσημες συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ο οποίος μίλησε για την πρώτη φετινή νίκη του “Δικεφάλου” αλλά και για τον αγώνα που “έρχεται” απέναντι στην Κάπο Ντι Ορλάντο. Αρχικά είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για το ματς με την Κύμη:

“Θέλαμε μία νίκη, την πρώτη μας νίκη για να μας βοηθήσει και ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μας έχει ήδη βοηθήσει ψυχολογικά αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε, για να κάνουμε κι άλλες νίκες και να φανεί και στο γήπεδο”.

Συνεχίζοντας, τόνισε για τον αγώνα με τους Ιταλούς στο Champions League: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι . Πάντα ένας εκτός έδρας αγώνας έχει τις ιδιαιτερότητές του, αλλά εμείς θα πρέπει να δείξουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, κάτι που δεν κάναμε σε αρκετά από τα φετινά παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Οσο για το 200ό επίσημο ματς με την ασπρόμαυρη φανέλα; “Το βασικό για το παιχνίδι με την Κύμη είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Αυτό ήταν που μας έλλειπε και φυσικά χαίρομαι που η νίκη συνδυάστηκε με μία δική μου καλή παρουσία. Κάθε παίκτης χρειάζεται μία καλή εμφάνιση για να βρει ρυθμό, αυτό θέλω κι εγώ για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα”, σχολίασε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που παραδέχτηκε πως “είναι αλήθεια ότι όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα έρθει κάποια στιγμή που θα έχω αγωνιστεί σε 200 επίσημα ματς με την ομάδα. Και τώρα που το σκέφτομαι, κάτι πρέπει να έχω κάνει.

Δεν είναι και μικρό το νούμερο. Θεωρώ, μάλιστα, ότι είναι τιμή για μένα που έγινα αρχηγός του ΠΑΟΚ, που το όνομά μου θα είναι δίπλα σε σπουδαίες μορφές που πρόσφεραν πάρα πολλά και έμειναν στην ιστορία και μακάρι όταν θα ολοκληρώσω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ να έχουμε πετύχει κάτι κι εμείς. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για μας, υπήρχαν τραυματισμοί που μας πήγαν πίσω, αλλά αυτά συμβαίνουν. Είναι σημαντικό να ξεκινάς καλά τη σεζόν, αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό να τελειώνεις καλά τη σεζόν. Να έχουμε την υγεία μας, να είμαστε δυνατοί, να υπάρχει επιμονή και υπομονή από όλους και στο τέλος εύχομαι και ελπίζω ότι θα γίνει αυτό που θέλουμε όλοι”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …