Κεντρική NBA “Θύματα” των Πίστονς οι “ντεφορμέ” Γουόριορς (vids)
NBA

“Θύματα” των Πίστονς οι “ντεφορμέ” Γουόριορς (vids)

avery bradley pistons 1

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σούταραν με 57.1% στα σουτ εντός πεδιάς, μοίρασαν 11 τάπες, επέδειξαν τον συνηθισμένο τους πλουραλισμό (29 ασίστ) και είχαν τα 3 μεγάλα επιθετικά ατού τους σε πολύ καλή μέρα. Οι “dubs”, όμως, βρίσκονται σε περίοδο έλλειψης ενέργειας και συγκέντρωσης.

Οι πρωταθλητές ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Ντιτρόιτ Πίστονς με 115-107, χάνοντας για 2η φορά στην Oracle Arena τη φετινή σεζόν! Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με διψήφιες διαφορές, οι Πίστονς ανέτρεψαν την κατάσταση κι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Ο Έιβερι Μπράντλεϊ ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 23 πόντους, 3 κλεψίματα, 5/7 τρίποντα κι εξαιρετικές άμυνες, ειδικά στο τέλος του αγώνα. Ο “συνοδοιπόρος” του στην περιφέρεια, Ρέτζι Τζάκσον πρόσθεσε 22 ενώ οι Χάρις και Στάνλεϊ Τζόνσον σκόραραν από 16 και 15 αντίστοιχα.

Αξίζει, φυσικά, να σημειωθεί κι η τρομερή συνεισφορά των Άντονι Τόλιβερ, Ρέτζι Μπούλοκ και Ις Σμιθ, οι οποίοι ήρθαν από τον πάγκο και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην ανατροπή της διαφοράς κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου. Το 68-54 μετατράπηκε σε 81-82 με τη λήξη του εν λόγω δωδεκαλέπτου ενώ, το Ντιτρόιτ προηγήθηκε μέχρι και με 13 πόντους (88-101) στα μισά της 4ης περιόδου!

Σε εκείνο το σημείο, οι Γουόριορς αποφάσισαν να… ξαναπαίξουν μπάσκετ, με την “αγία τετράδα” τους να αναλαμβάνει όλες τις πρωτοβουλίες αλλά το τρίποντο του Χάρις με 1’27” για το τέλος έστειλε τη διαφορά στους 6, “κόβοντας” τα πόδια των γηπεδούχων.

Οι Κέβιν Ντουράντ (28 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 10/14 σουτ), Στεφ Κάρι (27 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ) και Κλέι Τόμπσον (29 πόντοι) στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αλλά τα 25 λάθη των Γουόριορς δεν τους επέτρεψαν να βρουν σταθερό ρυθμό, με τους Πίστονς να σκοράρουν 31 πόντους μέσω αυτών.

Τα highlights του αγώνα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…