Κεντρική NBA “Θρίλερ” και νίκη για τους Λέικερς! (vid)
NBA

“Θρίλερ” και νίκη για τους Λέικερς! (vid)

brandon ingram lakers

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι Λος Άντζελες Λέικερς διαχειρίστηκαν ιδανικά τις ειδικές καταστάσεις και επικράτησαν στην παράταση των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς με 102-99. Ένα τρίποντο του Τζούλιους Ραντλ και το φόλοου του Μπράντον Ίνγκραμ έστειλαν το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, εκεί όπου οι Κάλντγουελ-Πόουπ και Ραντλ έσωσαν τους “λιμνανθρώπους”.

Οι Γουίζαρντς είχαν επικεντρωθεί στο να κάνουν “bullying” στον Λόνζο Μπολ, με τον νεαρό άσο των Λέικερς να ανταποκρίνεται όσο καλύτερα μπορούσε. Αν και δεν ήταν επιθετικογενής (6 πόντοι με 2/10 σουτ), μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ, έχοντας καταπληκτικό court-vision και πασάροντας ιδανικά.

Ο Μπολ, όμως, ήταν δραστήριος και στον αμυντικό τομέα, υποχρεώνοντας τον Τζον Γουολ σε 2/7 σουτ τις φορές που τον μάρκαρε.

Ο Ίνγκραμ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Λέικερς με 19 πόντους, μαζεύοντας και 10 ριμπάουντ, ο Λάρι Νανς τον ακολούθησε με 18 (κι επίσης 10 ριμπάουντ) ενώ ο Κάιλ Κούζμα ήταν τρομερά πολύτιμος στα κρίσιμα σημεία, σκοράροντας 15 πόντους συνολικά.

Από την άλλη, ο Μπράντλεϊ Μπιλ σταμάτησε στους 28 πόντους με 11/23 σουτ, ο Τζον Γουολ δεν ανταποκρίθηκε στα στάνταρ του, με 18 πόντους, 9 ασίστ κι 7/22 σουτ ενώ ο Μαρτσίν Γκορτάτ πέτυχε νταμπλ-νταμπλ (11 πόντοι, 14 ριμπάουντ). Η επίθεση των Γουίζαρντς σταμάτησε να είναι παραγωγική στην τελευταία περίοδο και την παράταση, με τον κόουτς, Σκοτ Μπρουκς να αναφέρει χαρακτηριστικά: “Κάναμε περισσότερες ντρίμπλες απ’ότι πάσες”.

Τα highlights του αγώνα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…