Κεντρική Γ' Εθνική “Θέλουμε το 2/2 με τον Κεραυνό Αιγίου”

“Θέλουμε το 2/2 με τον Κεραυνό Αιγίου”

skondras esperos aopa

Ο Εσπερος ΑΟΠΑ μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς επικράτησε επί του Απόλλωνα Σμύρνης, εκτός έδρας και πλέον η ομάδα του Σπύρου Γκοργκόλη έχει πιάσει ήδη δουλειά για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Κεραυνό Αιγίου στην Πάτρα (Κυριακή 22/10, 5μ.μ.).

Δηλώσεις για το “διπλό” της πρεμιέρας στην Ριζούπολη, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος έκανε ο Παναγιώτης Σκόνδρας, ο οποίος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών για τον Εσπερο ΑΟΠΑ στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

“Πιστεύω ότι τα κλειδιά για την επικράτησή μας ήταν η ψυχή που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο, η πίστη που είχαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, αλλά και η ομαδικότητα που χαρακτηρίζει το παιχνίδι μας”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: “Είναι πολύ θετικό το ότι ξεκινήσαμε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα, όμως μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω, καθώς η Γ΄ Εθνική έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Για το παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου, τόνισε: “Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου, αλλά και την συνέχεια γενικότερα, πιστεύω ότι επειδή το φετινό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων, χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση και προσοχή σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι χάρη στο καλό κλίμα που έχουμε σαν ομάδα θα πάμε καλά και ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλουμε να πετύχουμε το 2 στα 2”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…