Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θα το θυμάμαι για πάντα”

“Θα το θυμάμαι για πάντα”

sergio rodriguez cska moscow eb17

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται, την Πέμπτη (19/10, 22:00), την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της δεύτερης “στροφής” της Ευρωλίγκας. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ θα είναι το πρόσωπο του αγώνα. Ο 31χρονος γκαρντ της “ομάδας του στρατού” αγωνίσθηκε για μία εξαετία (2010-’16) στη “Βασίλισσα” και, πλέον, θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας ως αντίπαλος. Όπως τόνισε, μάλιστα, θα τη θυμάται για πάντα την επικείμενη αναμέτρηση.

“Έχω τόσες πολλές καλές στιγμές από αυτό το μέρος. Θα είναι λίγο περίεργο να παίξω εδώ, δίχως τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ή της Εθνικής Ισπανίας. Είμαι, όμως, πραγματικά χαρούμενος στην ΤΣΣΚΑ κι ετοιμάζομαι να παίξω στο “Palacio”, μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Πιστεύω ότι είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα.

Η Ρεάλ είναι σπουδαία ομάδα, οι περισσότεροι παίζουν για χρόνια υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο, που είναι σπουδαίος προπονητής. Έτσι, ξέρουν πώς να παίζουν μαζί. Πρέπει να εστιάσουμε από το ξεκίνημα στο πώς θα πάρουμε το πλεονέκτημα, για να φθάσουμε στη νίκη”, υποστήριξε ο Ροντρίγκεζ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …