Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θα καλύψουμε τα κενά των Σπανούλη και Ρόμπερτς”

“Θα καλύψουμε τα κενά των Σπανούλη και Ρόμπερτς”

giannis sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με απουσίες στην περιφέρεια κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, αφού εκτός μάχης είναι οι Βασίλης Σπανούλης και Μπράιν Ρόμπερτς. Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” δήλωσε πως παρά τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν, η ομάδα θα καλύψει τα κενά τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

“Είναι δεδομένες οι απουσίες, πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω. Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες για να το κάνουμε. Πιστεύω θα καλύψουμε το κενό, όσο μεγάλο κι αν είναι. Ξέρουμε ότι ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης και ο Ρόμπερτς ένας πολύ ποιοτικός πόιντ γκαρντ. Έχουμε παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο ότι το ντέρμπι διεξάγεται στο ξεκίνημα της σεζόν, πρόσθεσε:”Δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Δεν έχουμε ακόμα παιχνίδια στα πόδια μας, δεν έχουμε αυτοματισμούς. Όμως, σε ένα ντέρμπι τα ξεχνάς αυτά. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε τα απλά πράγματα σωστά και στην άμυνα και στην επίθεση. Να παίξαμε καλή άμυνα, να γυρίσει η μπάλα, να κάνουμε τα βασικά του μπάσκετ. Μην πω και παραπάνω και μας ακούσουν…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…