Κεντρική NBA Τα “μαγικά” του Έρβινγκ στα τελευταία λεπτά (vid)
NBA

Τα “μαγικά” του Έρβινγκ στα τελευταία λεπτά (vid)

kyrie irving

Απέμεναν 2 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα για τη λήξη του ματς. Μονάχα 2 πόντοι χώριζαν τους Μπόστον Σέλτικς από τους Μαϊάμι Χιτ, με ένα τρομερό φινάλε να βρίσκεται, φαινομενικά, προ των πυλών. Ο Κάιρι Έρβινγκ, όμως, δεν είχε όρεξη για συγκινήσεις.

Ειδικότερα, ο “Uncle Drew” πέτυχε τους 9 από τους 10 τελευταίους πόντους της Βοστόνης, “καθαρίζοντας” το ματς και οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 96-90!

Οι Σέλτικς έτρεξαν ένα εξαιρετικό σύστημα horns μετά το τάιμ-άουτ, με τον Έρβινγκ να ξεμαρκάρεται και να κάνει το 88-84 με floater. Μια παρόμοια διάταξη στην επόμενη επίθεση επέτρεψε στον σταρ των Σέλτικς να βρει τον διάδρομο και να σκοράρει με ένα υπέροχο σπάσιμο της μέσης, διαμορφώνοντας το 90-86 ενώ, το διπλό σκριν τον απελευθέρωσε και του έδωσε την ευκαιρία να σκοράρει για 3, κάνοντας το 93-86!

Για “κερασάκι” στην τούρτα, ο πρώην παίκτης των Καβς ευστόχησε σε 2 βολές με 21” για το τέλος, κάνοντας το 93-86.

Οι τομείς-“κλειδιά” για τους Σέλτικς ήταν οι πόντοι από λάθη αντιπάλου, σκοράροντας 21 τέτοιους ενώ, το “σκορ” των πόντων από δεύτερες ευκαιρίες διαμορφώθηκε στο 21-9.

Πέραν του Έρβινγκ, ο οποίος πέτυχε συνολικά 24 πόντους, ξεχώρισε ο Τζέισον Τέιτουμ με 20 πόντους, δείχνοντας ξανά ψήγματα του τεράστιου ταλέντου του. Αξίζει να αναφερθεί κι η παρουσία του Μάρκους Σμαρτ από τον πάγκο, ο οποίος σκόραρε 16 πόντους.

Στον αντίποδα, ο Γκόραν Ντράγκιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 22 πόντους ενώ οι Ρίτσαρντσον και Τζέιμς Τζόνσον συμπλήρωσαν από 16.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…