Κεντρική NBA Τα καλύτερα της σπουδαίας “παράστασης” του Γιάννη (vid)

Τα καλύτερα της σπουδαίας “παράστασης” του Γιάννη (vid)

giannis antetokounmpo bucks 7

Η περιορισμένη δυναμική των Ατλάντα Χοκς δεν θα μπορούσε με τίποτα να ανακόψει την “καταιγίδα” που ονομάζεται “Γιάννης Αντετοκούνμπο“. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Μπακς σε μια άνετη νίκη με 117-106, επιμηκύνοντας το ανεπανάληπτο ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν.

33 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 14/21 σουτ, μόλις 1 λάθος σε 38 λεπτά συμμετοχής. Η εν λόγω στατιστική γραμμή θα αποτελούσε “όνειρο” για την πλειοψηφία των παικτών του NBA αλλά ο Γιάννης έχει ανέλθει σε τέτοια επίπεδα κυριαρχίας κι αποτελεσματικότητας, που φάνηκε να μην δυσκολεύεται ιδιαίτερα.

Μέσα από το τρανζίσιον παιχνίδι και τη high-post επίθεση των Μπακς, ο Αντετοκούνμπο έφθανε στο καλάθι με άνεση, δεδομένου ότι οι Χοκς δεν είχαν κάποιον αρκετά αποτελεσματικό περιφερειακό αμυντικό, ώστε να “ρίξουν” πάνω του. Σε συνδυασμό με τη δύναμη και την τεχνική του στο ποστ, ο Γιάννης έπαιρνε προσπάθειες υψηλής αποτελεσματικότητας, δίχως την παραμικρή βεβιασμένη ενέργεια.

Αν ληφθούν υπόψη και τα σουτάκια από μέση και μακρινή απόσταση, τότε ολοκληρώνεται το “μείγμα” ακόμη μιας υπέροχης εμφάνισης, με τον Γιάννη να έχει 35 πόντους ανά αγώνα με 63.1% στα σουτ εντός πεδιάς!

Αναλυτικά τα highlights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…