Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συζητήσεις, Τρις, ρακέτα και… Άρης

Συζητήσεις, Τρις, ρακέτα και… Άρης

me trikala

Eντονος ο προβληματισμός μετά την ήττα από τα Τρίκαλα… Εγιναν κάποιες πρώτες επαφές που αφορούσαν την αγωνιστική εικόνα στο ματς του Σαββάτου (από την ΚΑΕ προέκυπτε πως δεν πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση) και οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ θα συνεχιστούν την Κυριακή.

Στους “ασπρόμαυρους” ξέρουν πως η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και είναι γεγονός πως στην άκρη του μυαλού υπάρχει το ματς με τον Άρη στο “Παλατάκι”. Η κακή παρουσία του ΠΑΟΚ ως τώρα στην σεζόν, το γεγονός πως εκείνος ο αγώνας θα “τραβήξει” αρκετό κόσμο στο γήπεδο αλλά και η ήττα του Κυπέλλου στο Παλέ που “έφερε” έντονη κριτική, όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα στο ντέρμπι της 11ης Νοέμβρη η πίεση σε όλα τα μέλη της ομάδας να μοιάζει… ιδιαίτερα μεγάλη.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως στον “Δικέφαλο” δεν ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια με την Σαλόν (31/10) και την Τενερίφη (8/11), δύο ματς που θα γίνουν πριν το ματς με τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ λόγω της ιστορίας του είναι… καταδικασμένος να “κυνηγά” την νίκη και να μην “διαλέγει” αγώνες, απλώς στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν πως στο ντέρμπι με τους “κίτρινους” οι “ασπρόμαυροι” θα πρέπει να εμφανίσουν -εντελώς- διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ και έτσι ενδεχομένως άμεσα να γίνουν “διορθώσεις” στο ρόστερ και να μην περιμένουν στον “Δικέφαλο” να δουν πώς θα αντιδράσει η ομάδα όταν θα είναι πλήρης, πράγμα δηλαδή που ήταν αρχικά στο μυαλό και γι’ αυτό δεν “έτρεχε” το θέμα της ενίσχυσης.

Βέβαια, επαφές με ατζέντηδες το τελευταίο διάστημα γίνονταν. Είχαμε αναδείξει το ότι “ακουγόταν” πως δεν είναι σίγουρη η παραμονή του Μπράντον Τρις (χωρίς να φταίει… αποκλειστικά ο Αμερικανός για την κακή εικόνα της ομάδας) καθώς αυτό “κυκλοφορούσε” από την πιάτσα των ατζέντηδων μιας και ο ΠΑΟΚ “κοιτούσε” για γκαρντ. Αλλά και για “ψηλό” “έβλεπαν” στον ΠΑΟΚ αφού φαίνεται να θεωρούν πως η ρακέτα πρέπει να “γεμίσει”. Σε πρώτη φάση όσον αφορά αποκλειστικά το ρόστερ της ομάδας και τι αλλαγές θα μπορούσαν να προκύψουν, ένα σενάριο είναι να “τρέξει” γρήγορα το θέμα της απόκτησης ενός “κοντού” που θα αλλάξει τον Τρις και να ενισχυθεί η ομάδα με έναν ψηλό (στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ έχει πέντε ξένους στο ρόστερ του).

Πέραν αυτού, την επόμενη εβδομάδα εκτιμάται ότι ίσως ανεβάσει στροφές και να “μπει” στο πρόγραμμα της ομάδας ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, άρα ο ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα θα έχει μία ακόμη λύση.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…