Κεντρική Β' Εθνική Συστράτευση Τρίτωνα – Παγκρατίου για το γηπεδικό

Συστράτευση Τρίτωνα – Παγκρατίου για το γηπεδικό

triton filathloi

Στο πλευρό του Τρίτωνα για το γηπεδικό βρίσκεται το Παγκράτι, το οποίο αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Οι “ροσονέρι” συστρατεύονται με την αθηναϊκή ομάδα, με τους δύο συλλόγους να συμφωνούν ότι “κανείς δεν θα μας οδηγήσει στη διάλυση των τόσο ιστορικών σωματείων μας”.

Αναλυτικά:
“Μετά τη χτεσινή μας αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:
α) Τους περίπου 4.000 φίλους του συλλόγου που, μέσω της ιστοσελίδας μας, παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν για το σχετικό θέμα.
β) Τους πάρα πολλούς φίλους που επικοινώνησαν τηλεφωνικά και γραπτά μαζί μας, δηλώνοντας την κατανόηση τους και τη θερμή τους συμπαράσταση.
γ) Τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που βοήθησε αφάνταστα να αναδειχτούν και να προβληθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε έτσι ώστε να ενημερωθεί όλο το φίλαθλο κοινό.
δ) Τον ιστορικό και φιλικό σύλλογο του Α.Ο. Παγκρατίου για την άμεση συμπαράσταση σου και τη συστράτευση του στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων μας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, συνεχίζουμε με πολύ μεράκι τη δουλειά και το έργο που επιτελούμε, με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει, γιατί πιστεύουμε πολύ σε αυτό που μας είπαν οι φίλοι του Παγκρατίου. ‘Κανείς δεν θα μας οδηγήσει στη διάλυση των τόσο ιστορικών σωματείων μας’.
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …