Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στρέλνιεκς: “Με ενδιαφέρει μόνο να νικάει η ομάδα

Στρέλνιεκς: “Με ενδιαφέρει μόνο να νικάει η ομάδα

olympiakos trikala strelnieks

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε για το παιχνίδι με τη Μακάμπι, τον ρόλο του στην ομάδα και τους τραυματισμούς, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Τελ Αβίβ.

“Παίξαμε μαζί τους φιλικό στην Κρήτη, είναι ομάδα με έκρηξη, με ταχύτητα, έχουν πολλούς και γρήγορους γκαρντ. Όντως, η δουλειά μας θα είναι δύσκολη, πρέπει να σταματήσουμε τη δημιουργία των γκαρντ και να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Πρέπει να “χτίσουμε” το παιχνίδι επίθεση με την επίθεση, φάση-φάση, άμυνα με την άμυνα και το ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, για μεγάλο διάστημα στο ματς”, τόνισε αρχικά.

Σε ερώτηση για τους πολλούς τραυματισμούς των Πειραιωτών, ο Λετονός γκαρντ, είπε: “Δυστυχώς οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού, θα πρέπει λοιπόν να βγούμε όλοι μπροστά, να παίξουμε καλά και να αντιμετωπίσουμε τις απουσίες. Ας το δούμε ως ευκαιρία”.

Ερώτηση στον Γιάνις Στρέλνιεκς έγινε και σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα και εάν αυτός δεν έχει βρεθεί ακόμη λόγω των πολλών απουσιών. “Αυτή η ερώτηση, για τον ρόλο μου στην ομάδα, πρέπει να την κάνετε στον κόουτς, όχι σε εμένα.  Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να νικάει η ομάδα. Σίγουρα οι τραυματισμοί έχουν αλλάξει τα σχέδια του κόουτς, ο οποίος προσπαθεί για το καλύτερο για την ομάδα. Είτε είμαι στον πάγκο είτε στο παρκέ, αυτό που με νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα και να κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει, να νικάει η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …