Κεντρική NBA Στο πλευρό του Γιάννη ο οργανισμός των Μπακς (vid)
NBA

Στο πλευρό του Γιάννη ο οργανισμός των Μπακς (vid)

jason kidd giannis antetokounmpo

Το κλίμα στις τάξεις των Μιλγουόκι Μπακς έχει βαρύνει μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρα του Γιάννη. Ο ηγέτης των “ελαφιών” δεν βρίσκεται σε θέση, την προκειμένη στιγμή, να βρίσκεται μαζί με την ομάδα αλλά άπαντες στον οργανισμό των Μπακς βρίσκονται στο πλευρό του, όπως διαβεβαίωσε κι ο κόουτς, Τζέισον Κιντ.

Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του Γιάννη. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκροτημένοι μέχρι να επιστρέψει. Είναι δύσκολα όταν χάνεις έναν τόσο ξεχωριστό άνθρωπο. Η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την οικογένεια του Γιάννη. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Γιάννης περνάει δύσκολα και εμείς θα είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε”, τόνισε ο προπονητής του Μιλγουόκι.

Επίσης, ο Κιντ εξήρε την ομοιογένεια ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας, η οποία μπορεί να αποδειχθεί σημαντική εν μέσω ενός τέτοιου γεγονότος: “Το οικογενειακό κλίμα που έχουμε χτίσει εδώ τα τελευταία 4 χρόνια μπορεί να μας βοηθήσει σε μια τέτοια κατάσταση. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά και νοιάζονται για τον Γιάννη. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν. Αυτό σημαίνει να είσαι μέλος των Μπακς“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…